Περισσότερα αποτελέσματα...

Generic selectors
Ακριβής αντιστοίχιση
Αναζήτηση στον τίτλο
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Post Type Selectors
Κατηγορίες άρθρων
Τοπογραφικά
Μη Κατηγοριοποιημένο
Αυθαίρετα
Δασικοί Χάρτες
Εξοικονομώ
Επισκευές κτιρίων
Επιστημονικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Σητείας
ΕΣΠΑ
Κτηματολόγιο
Παροχή υπηρεσιών

Εξοικονομώ

Νέο επιδότούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”

Ανακοινώθηκε το νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και αυτή τη στιγμή περιμένουμε το νέο οδηγό εφαρμογής. Οι ιδιοκτήτες έχουν φέτος την ευκαιρία να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους με επιδότηση που μπορεί να φτάσει μέχρι το 85% του κόστους συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξαγγελίες του υπουργείου ΠΕΚΑ το πρόγραμμα θα ανοίξει για… Συνεχίστε να διαβάζετε το Νέο επιδότούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”

΄Β κύκλος Εξοικονομώ ΙΙ

Για άλλη μια φορά και μέσα σε μικρό διάστημα προκηρύσσεται το χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Εξοικονομώ ΙΙ” το οποίο χρηματοδοτεί την ανακαίνιση – ενεργειακή αναβάθμιση της κύριας κατοικίας σας. Δικαιούχοι μπορούν να είναι μόνο φυσικά πρόσωπα ενώ τα ποσοστά επιχορήγησης ανάλογα με τα εισοδήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι το 70% σύμφωνα με τον πίνακα 2.2.1 του προγράμματος. Επιλέξιμη… Συνεχίστε να διαβάζετε το ΄Β κύκλος Εξοικονομώ ΙΙ

Έναρξη νέας συνεργασίας

Ανακοινώνουμε ότι ο Σωτήρης Τσιτσιλώνης, διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος MSc (Πολυτεχνείο Κρήτης) από σήμερα ανήκει στη δύναμη του γραφείου. Με αυτή τη στελέχωση μπορούμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και αυτές είναι: Ευχόμαστε στο νέο συνάδελφο καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς του. Μανόλης Νικολαΐδης

Ανοίγει ο δρόμος για το νέο “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”

Από τις 27.11.2017 ξεκίνησαν να υποβάλλονται οι μελέτες ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων με τα δεδομένα υπολογισμού του νέου ΚΕνΑΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν σήμερα να γίνουν ενεργειακές επιθεωρήσεις για το νέο “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”. Εδώ ενημερώνουμε ξανά ότι τα ΠΕΑ (Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης) που έγιναν με τον παλιό ΚΕνΑΚ, δηλαδή πριν τις 27.11.2017 εξακολουθούν να έχουν… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ανοίγει ο δρόμος για το νέο “Εξοικονομώ κατ΄οίκον”

Νέα ενημέρωση για το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2”

Από το δελτίο τύπου του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ διαβάζουμε: “Το τελευταίο έτος έχουµε γίνει µάρτυρες µίας διαρκούς παραπλάνησης των πολιτών και της κοινωνίας, αναφορικά µε τον νέο πρόγραµµα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΙΙ. Το Τεχνικό Επιµελητήριο, αναλαµβάνοντας τον θεσµικό του ρόλο, ενηµερώνει την κοινωνία και τους πολίτες για την πραγµατική κατάσταση, όσον αφορά την ωρίµανση του προγράµµατος. 1. ΕΤΕΑΝ… Συνεχίστε να διαβάζετε το Νέα ενημέρωση για το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2”

Ενημέρωση σχετικά με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2”

Με αφορμή τις συνεχείς ερωτήσεις φίλων και πελατών και τη μεγάλη διάσταση που έχει πάρει το ζήτημα της έναρξης του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον 2”, το γραφείο μας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι: 1) Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Δεν έχει εκδοθεί ούτε ο οδηγός προγράμματος αλλά ούτε οι όροι και οι διαδικασίες υπαγωγής… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ενημέρωση σχετικά με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2”