Περισσότερα αποτελέσματα...

Generic selectors
Ακριβής αντιστοίχιση
Αναζήτηση στον τίτλο
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Post Type Selectors
Κατηγορίες άρθρων
Τοπογραφικά
Μη Κατηγοριοποιημένο
Αυθαίρετα
Δασικοί Χάρτες
Εξοικονομώ
Επισκευές κτιρίων
Επιστημονικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Σητείας
ΕΣΠΑ
Κτηματολόγιο
Παροχή υπηρεσιών

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Εικονίδιο Αρχιτεκτονικών Μελετών.

Αρχιτεκτονικές μελέτες

Νέο κτίριο

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα, σχεδιάζουμε από την αρχή την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με οδηγό την άμεση συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων μαζί σας, προσφέρουμε αρχιτεκτονικές λύσεις που εξυπηρετούν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Ανακαίνιση / Εσωτερική διαρρύθμιση

Για τη μερική ή ολική ανακαίνιση του χώρου σας, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τον κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, από την αρχική χωροθέτηση έως την τελική του μορφή. Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη λεπτομερή αποτύπωση της ιδιοκτησίας σας, είμαστε προετοιμασμένοι για την επίλυση κάθε προβλήματος που μπορεί να προκύψει.

Μελέτη εφαρμογής

Η εμπειρία μας στην κατασκευή, μας βοηθάει στο να συντάξουμε λεπτομερείς μελέτες εφαρμογής που θα αποτελέσουν τον βασικό οδηγό του συνεργείου που θα αναλάβει την κατασκευή. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται λάθη και παρανοήσεις, επιτυγχάνεται το βέλτιστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζεται η ορθή εφαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης.

Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου

Η κατάλληλη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου μπορεί να προσδώσει μια νέα και ανανεωμένη εικόνα στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εμείς είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε τον κήπο, την αυλή ή τον ακάλυπτο χώρο της ιδιοκτησίας σας, προσφέροντας καινοτόμες ιδέες με σκοπό τη βέλτιστη αξιοποίησή τους.