Περισσότερα αποτελέσματα...

Generic selectors
Ακριβής αντιστοίχιση
Αναζήτηση στον τίτλο
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Post Type Selectors
Κατηγορίες άρθρων
Τοπογραφικά
Μη Κατηγοριοποιημένο
Αυθαίρετα
Δασικοί Χάρτες
Εξοικονομώ
Επισκευές κτιρίων
Επιστημονικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Σητείας
ΕΣΠΑ
Κτηματολόγιο
Παροχή υπηρεσιών

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Μανόλης Νικολαΐδης

Πολιτικός Μηχανικός

Φωτογραφία του Μανόλη Νικολαΐδη.
Φωτογραφία του Μανόλη Νικολαΐδη.

Γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στη Σητεία. Εκεί ολοκλήρωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Υπηρέτησε στο στρατό ξηράς ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (ΔΕΑ) απ’ όπου απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Εγκαταστάθηκε στη Σητεία το 2003 και από τότε δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από τότε έχει εκλεγεί σε διάφορες θέσεις: μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος, πρόεδρος, γραμματέας στο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Σητείας, δημοτικός σύμβουλος Σητείας, αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΣ, πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα. Χόμπι του είναι η μουσική και το θέατρο σκιών. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαριλένα Παλιαλέξη και έχουν 1 κόρη και 1 γιο.

Μανώλης Σπανουδάκης

Μηχανικός Δομικών Έργων

Φωτογραφία του Μανόλη Σπανουδάκη.
Φωτογραφία του Μανόλη Σπανουδάκη.

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στη Σητεία. Το 2000 τελείωσε το Λύκειο στη Σητεία και εισήλθε στο τμήμα Μηχανικών Δομικών Έργων του ΑΤΕΙ Ηρακλείου όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2006. Στη συνέχεια αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία εγκαταστάθηκε στη Σητεία και από το 2007 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Του αρέσουν τα ταξίδια και οι δραστηριότητες στη φύση.

Λάμπρος Τσικαλάκης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Φωτογραφία του Λάμπρου Τσικαλάκη.
Φωτογραφία του Λάμπρου Τσικαλάκη.

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1991 στο Ηράκλειο, ενώ μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε στη Σητεία. Το 2009 εισήλθε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ξάνθη, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2015, πραγματοποιώντας έρευνα γύρω από την αρχιτεκτονική στον θεατρικό χώρο. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Σητεία, ασκώντας το επάγγελμα αρχικά ως υπάλληλος και στη σήμερα ως αυτοαπασχολούμενος. Έχει συμμετάσχει και διακριθεί, ως μέλος ομάδας, σε πανελλήνιους και διεθνείς Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ψηφιακή φωτογραφία από το 2013 αλλά και με το θέατρο, ενώ του αρέσουν τα ταξίδια και οι περίπατοι για συλλογή εικόνων και εμπειριών.