Περισσότερα αποτελέσματα...

Generic selectors
Ακριβής αντιστοίχιση
Αναζήτηση στον τίτλο
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Post Type Selectors
Κατηγορίες άρθρων
Τοπογραφικά
Μη Κατηγοριοποιημένο
Αυθαίρετα
Δασικοί Χάρτες
Εξοικονομώ
Επισκευές κτιρίων
Επιστημονικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Σητείας
ΕΣΠΑ
Κτηματολόγιο
Παροχή υπηρεσιών

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Καλώς ορίσατε στο Build My House

Το γραφείο μας

Με έδρα τη Σητεία, το Build My House είναι ένα δυναμικό και καινοτόμο γραφείο μηχανικών που ειδικεύεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την κατασκευή, καθώς και κάθε σχετική υπηρεσία. Το γραφείο μας αποτελεί έναν δημιουργικό κόμβο μηχανικών, οι οποίοι συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε είδους έργο. Με αφοσίωση στον σχεδιασμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, οραματιζόμαστε και δημιουργούμε εμπνευσμένους χώρους που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, αλλά ξεπερνούν και τις προσδοκίες τους.

Ιστορική αναδρομή

1973

Η Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ Πόπη Δατσέρη και ο Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ Γιώργος Νικολαΐδης ιδρύουν το «Τεχνικό Γραφείο Νικολαΐδη-Δατσέρη». Το γραφείο ανέλαβε και εκπόνησε πλήθος μελετών για λογαριασμό ιδιωτών ή δημοσίων οργανισμών. Στις μελέτες δημοσίου ξεχωρίζουν η ανάπλαση της Σπιναλόγκα, το λιμάνι Σητείας, σχολικά κτίρια και αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων.

1997

Φεύγει από τη ζωή ο Γιώργος Νικολαΐδης.

2003

Εντάσσεται στο Τεχνικό Γραφείο ο Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ Μανόλης Νικολαΐδης. Αναλαμβάνει τις τοπογραφικές και στατικές μελέτες, επιβλέψεις σε οικοδομικά έργα, ενώ συμμετέχει ως μελετητής δημοσίων έργων σε μελέτες σχολικών εγκαταστάσεων, αναπλάσεων κοινοχρήστων χώρων, καθώς και ανέγερσης νέων κτιρίων.

2007

Εντάσσεται στο δυναμικό του Γραφείου ο Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ Μανώλης Σπανουδάκης. Αναλαμβάνει τις αποτυπώσεις και την έκδοση οικοδομικών αδειών, ενώ στη συνέχεια ασχολείται με την υποστήριξη όλων των μελετών του Γραφείου.

2011

Αποχωρεί από το Τεχνικό Γραφείο η Πόπη Δατσέρη, μετά από 41 χρόνια ενασχόλησης με τον χώρο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών.

2017

Ο Αρχιτέκτων Μηχανικός ΔΠΘ Λάμπρος Τσικαλάκης αποτελεί το νέο μέλος του Γραφείου. Αναλαμβάνει τις αρχιτεκτονικές μελέτες για νέες οικοδομές, τη διαρρύθμιση υφιστάμενων κτιρίων, καθώς και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

2023

Ιδρύεται από τους Μανόλη Νικολαΐδη, Μανώλη Σπανουδάκη και Λάμπρο Τσικαλάκη η εταιρεία “Build My House”.

Αξίες

Στο Build My House, καθοδηγούμαστε από ένα σύνολο βασικών αξιών που διαμορφώνουν τη δουλειά και τα έργα μας. Η ακεραιότητα, ο επαγγελματισμός και η δέσμευση για το βέλτιστο αποτέλεσμα, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους έχει οικοδομηθεί το γραφείο μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην ανοιχτή επικοινωνία, τη συνεργασία και την ισχυρή εργασιακή ηθική, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο προσεγγίζεται με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Φιλοσοφία

Άξονάς της είναι η πεποίθηση ότι η αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές μας προς το καλύτερο. Βλέπουμε κάθε έργο ως μια ευκαιρία να συνεισφέρουμε στο δομημένο περιβάλλον με ουσιαστικό τρόπο. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητά μας και μια πελατοκεντρική προσέγγιση, προσπαθούμε να σχεδιάσουμε χώρους που δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστοι αλλά και λειτουργικοί, βιώσιμοι και ανταποκρίνονται στο περιβάλλον τους.

Εμπειρία

Με μια συνδυασμένη εμπειρία 40 και πλέον ετών στον κλάδο, η ομάδα μας έχει παραδώσει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα έργων. Από οικιστικά και εμπορικά κτίρια μέχρι δημόσιες υποδομές και πολεοδομικό σχεδιασμό, έχουμε εργαστεί σε έργα διαφορετικής κλίμακας και πολυπλοκότητας. Η εκτεταμένη εμπειρία μας, μας εξοπλίζει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις, βρίσκοντας καινοτόμες λύσεις και προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να αναγνωρισθούμε ως μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών που θέτει νέα πρότυπα σχεδιασμού, καινοτομίας και βιωσιμότητας. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε διαρκή αρχιτεκτονικά ορόσημα που εμπνέουν, αναβαθμίζουν και έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες που υπηρετούμε. Επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τα όρια και αγκαλιάζοντας τις αναδυόμενες τεχνολογίες, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ένα δομημένο περιβάλλον που προάγει την ευημερία, την κοινωνική αναβάθμιση και τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση.